06 - 36535499 info@dermamoments.nl

Priscilla
van der Gun

Van jongs af zag Priscilla zich al in de zorg werken. Daarom koos zij ervoor om de opleiding verzorgende AG (kraamzorg) en doktersassistente te volgen. Hierna is ze verder gaan studeren voor Huidtherapeut (HBO Bachelor) . Ook heeft ze de opleiding permanente make-up en wenkbrauwstyling volbracht.

Na het afronden van de studies is Priscilla gaan werken als huidtherapeut. Ze heeft hierdoor ervaring opgedaan van de medische en cosmetische kant van het vak. Ze heeft niet alleen een passie voor het welzijn van de huid. Ook het stylen van de wenkbrauwen geeft haar veel voldoening. 

Begin 2018 was voor Priscilla het moment om haar dromen na te jagen. Alle kennis en ervaringen die zij de afgelopen jaren heeft opgedaan past zij nu toe in haar eigen praktijk Derma Moments.

Door continue bijscholingen te volgen en deel te nemen aan kwaliteitskringen waarborgt Priscilla de kwaliteit van haar diensten en blijft ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen haar vakgebied. Priscilla staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Derma Moments staat voor een professionele, vakkundige en persoonlijke zorg voor cliënten.

Enkele cursussen die Priscilla o.a. heeft behaald; 

* Producten & Ingrediënten: welke ingrediënten zijn bewezen effectief en wat kunnen ze op celniveau voor de huid doen m.b.t. de formulering.

* Voeding & de huid:  de impact van verschillende voedingsstoffen en supplementen op de algehele gezondheid van de huid.

* De donkere huid: de kenmerken en eigenschappen van de verschillende donkere huidtypen.

* Post HBO werkingsmechanisme en celcommunicatie micro-needling.

* IPL & lasertherapie module I en II: klinisch redeneren en wetenschappelijke inzichten.

* Chemische peels: kennis over de verschillende zuren en enzymen en diens invloed op de huid.

 

 

 

De praktijk

Derma Moments is in 2018 opgericht door Priscilla van der Gun. De praktijk is gevestigd aan De Limiet 15 D.09 te Vianen, dit is tegenover de Makro.

De praktijk is goed bereikbaar per auto met volop GRATIS parkeergelegenheid. Met openbaar vervoer is de locatie eveneens goed te bereiken. Op enkele minuten afstand is een bushalte gelegen.

Derma moments richt zich op huidtherapeutische zorg met als doel het verhelpen, opheffen of verminderen van een huidaandoening of beschadigde huid. Naast huidtherapeutische zorg kunt u ook terecht voor ontspannende beauty en/of huidverbeterende behandelingen. 

Huidtherapie

Bij Derma Moments vinden we de meest geschikte behandeling voor jouw huid.

massage

Wij verzorgen verschillende massages.

Wenkbrauwstyling

Boost je zelfvertrouwen en verwen jezelf met mooie wenkbrauwen.

Stel hier uw vraag

Bezoekadres

De Limiet 15, D.09
4131 NR Vianen
06-36 53 54 99 

Volg mij

WhatsApp chat