06 - 36535499 info@dermamoments.nl

Laser ontharen

Laserontharing is een effectieve methode om overmatige en ongewenste haargroei in het gezicht of lichaam langdurig te verwijderen. Scheren, epileren of waxen is verleden tijd.
Heeft u last van witte/grijze of blonde haren dan is elektrisch epilatie geschikt.

werking laser

Wat onze laser zo uniek maakt is dat het 3 golflengtes combineert in 1 handstuk.

De Alexandrite (755 nm)
De Diode (808 nm)
De YAG (1064 nm)

De laser geeft een lichtbundel met een bepaalde golflengte af aan het haarzakje. De golflengtes reageren op het pigment in de haarzakjes. Het licht van de laser wordt door het pigment omgezet in warmte, waardoor het haarzakje wordt vernietigd.
Haren groeien niet allemaal in dezelfde fase.     
Er zijn totaal 3 fases welke een haar ondergaat. Alleen de haren in de groeifase bevatten genoeg pigment om effectief behandeld te worden.

Resultaat laser

Vaak merkt u na de eerste behandeling al dat de haren na 2 weken uitvallen. Na elke behandeling komen er minder haren terug en worden de haren zwakker en dunner.
Bij elke behandeling zit ongeveer 10 a 15 % van de haren in de groeifase. Om die reden vinden er meerdere (minimaal 6 a 8) behandelingen plaats. Met een interval van 4 tot 8 weken afhankelijk van het behandelgebied. Op de behandelde plekken wordt ongewenste haargroei tot 80-90% verwijderd.

Voordelen laser
  • Duurzaam resultaat

  • Geen last meer van ingegroeide haren
  • Nauwelijks meer scheren, epileren of waxen
  • Vergoeding zorgverzekeraar mogelijk (enkel gezichtsbeharing)

WhatsApp chat