06 - 36535499 info@dermamoments.nl

Voor- en na foto van 2 behandelingen.
Het resultaat verschilt per persoon.

Wat is HIFU

Naarmate de jaren verstrekken wordt huidveroudering meer zichtbaar. Vanaf het 20e levensjaar begint het verouderingsproces. Dit is pas duidelijk zichtbaar vanaf het 30-35e levensjaar.

Een HIFU Ultralift behandeling werkt op basis van gerichte geluidsgolven (ultrasound) in verschillende lagen van de huid. De buitenste huidlaag blijft hierbij intact.
De geluidsgolven creëren allemaal kleine gaatjes waardoor er een natuurlijk wondgenezingsproces ontstaat en het weefsel krimpt. Waardoor deze gelift en verstrakt wordt. 

 

werking HIFU

Tijdens de behandeling werken we op 1,5 en 3 mm diepte voor sterke stimulatie van collageen, elastine en hyaluronzuur. Daarnaast werken we met de 4,5 mm enkel voor de zones waar vet opgelost moet worden (dubbele kin). Voor het lichaam gebruiken we andere opzetstukken.

De behandeling beschadigt de buitenste laag van de huid niet, hierdoor heeft de behandeling geen downtime en kan alle seizoenen uitgevoerd worden. De huidstructuur wordt verbeterd, waardoor de huid verstrakt, de plooien en rimpels afnemen. HIFU huidverjonging is in staat om de ´SMAS´ laag van de huid te verwarmen, dit is de weefsel laag die gelift wordt tijdens een chirurgische facelift.

Resultaat HIFU

Werkt erg mooi op de contouren van het gelaat, de kaaklijn, de wangen (onderste gedeelte) en een dubbele kin. Tevens zijn de hals, decolleté, binnenzijde bovenarmen en buik erg geschikt.

Al na 1 behandeling start de collageen aanmaak waarbij het oude collageen wordt vervangen. Direct na de behandeling is al een verbetering zichtbaar van rimpels en verstrakking. Het resultaat is een geleidelijk liftend effect, dat een verstrakking van de huid tot gevolg heeft

Een optimaal resultaat is pas zichtbaar na verloop van 2 a 3 maanden. Tot 6 maanden na de laatste behandeling werkt het proces van collageen aanmaak door. 

 Voordelen HIFU
  • Toepasbaar op alle huidtypes en fototypes

  • Behandeling mogelijk in de zomer

  • Vaak zijn 2 behandelingen voldoende  

  •  Zonder hersteltijd 

  • Bereikte resultaten blijven langdurig zichtbaar
  • Kan ook preventief ingezet worden 

  • De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën, en een strakkere huid
WhatsApp chat